Organiseer zelf een actie

Wil je graag zelf in actie schieten voor Kom op tegen Kanker? Dat kan!

  • Neem deel aan een van onze bestaande acties. Meer informatie vind je hier.
  • Of zet zelf een actie op. Ontdek hieronder de verschillende stappen.

Contacteer ons

Vul het aanvraagformulier in

We bespreken je actie

We contacteren jou binnen 5 werkdagen en bespreken samen je actie. We kijken of je actie beantwoordt aan de voorwaarden om erkend te worden als officieel actievoerder van Kom op tegen Kanker.

Actienummer en attest

Met het attest heb je het recht om een actie te organiseren ten voordele van Kom op tegen Kanker. Het actienummer dient vooral voor het financiële luik: als dat nummer in een overschrijving vermeld staat, zien we meteen dat de bijdrage er via jouw vereniging of actie is gekomen.

Je actie op de site van Kom op tegen Kanker

Je houdt ons op de hoogte van je actie zodat die op de site van Kom op tegen Kanker kan worden vermeld. Je kan rekenen op de steun van je districtscoördinator die met jou overlegt hoe je je actie het best aanpakt. Je krijgt van haar ook een heleboel tips.

Promotiemateriaal

Hoe meer mensen op de hoogte zijn van je actie, hoe meer potentiële deelnemers, en hoe groter je opbrengst! Daarom bieden we je als officiële actievoerder een grote waaier aan promotiemateriaal. Je ontvangt het materiaal een week na bestelling.

Je kan bij ons terecht voor:

  • verschillende soorten affiches en stickers (gratis)
  • vlaggen en spandoeken (gratis te gebruiken)
  • T-shirts
  • folders met uitleg over de bestedingen (gratis)
  • specifiek materiaal voor de 1000 km en het Plantjesweekend

Hulp nodig?

02 227 69 60

komop@komoptegenkanker.be

Daarnaast staan onze districtscoördinatoren altijd klaar met advies voor je volledige actie. Zij kunnen je dus ook alles vertellen over hoe je het best promotie maakt.

Op zoek naar inspiratie?

Klassiek of creatief? Organiseer je zelf een actie, waarvoor kies je dan? Ga je voor een klassieker zoals een spaghettifestijn, een wafelbak of een fuif? Als ze goed georganiseerd zijn en er is voldoende aandacht besteed aan de promotie, dan brengen deze acties zeker en vast heel wat op.

Of heb je een creatief idee? Aarzel dan zeker niet om dat om te zetten in een actie. Je zou weleens verrast kunnen worden door de opbrengst.

Actieboek

 

Succesformules

 

Creatieve acties

 

Help mee

Doe een gift!