Biomedische beurzen: doe een aanvraag voor steun

Beurzen voor doctoraatsonderzoekers

call: 22 februari 2018, deadline: 30 april 2018

 

Kom op tegen Kanker verleent via onderzoeksbeurzen financiële steun aan wetenschappelijk onderzoek dat bijdraagt tot een betere kennis van kanker. Ook toegepast onderzoek dat de diagnose of de behandeling van kanker kan verbeteren, krijgt financiering.

De beurzen Emmanuel van der Schueren zijn bedoeld voor jonge kankeronderzoekers die niet kunnen terugvallen op overheidssteun. Enkel onderzoekers die een doctoraat starten of die een doctoraat afwerken, komen in aanmerking.

De beursaanvragen worden beoordeeld door de biomedische commissie van Kom op tegen Kanker. Die bestaat uit kankerspecialisten en vertegenwoordigen de verschillende disciplines in het kankeronderzoek.
 

Hoe doet u een aanvraag?

  • Aanvragen voor een Emmanuel van der Schueren-beurs gebeuren online via dit aanvraagformulier
  • Het reglement vindt u hier:  reglement - Nederlands (pdf) 
  • Een aanvraag is pas volledig als alle informatie op de website ingevuld is én als het aanvraagformulier opgeladen is. De beursaanvragen kunnen ingediend worden tot 30 april om 23.59u.

Vragen?

  • Indien u bijkomende vragen hebt omtrent de Emmanuel van der Schueren-beurzen kunt u ons contacteren op het volgend e-mailadres: infobmc@komoptegenkanker.be
  • Voor problemen met het aanmaken van een login en andere technische problemen kunt u IT-care contacteren, service@itcare.be of tel. 057 300 301 tijdens de kantooruren.

 

 

Help mee

Doe een gift!