Contact

Kom op tegen Kanker

Kankerlijn

Bij de Kankerlijn kunt u (anoniem) terecht voor een luisterend oor of deskundig advies, voor informatie over wetenschappelijke, medische, psychologische en sociale aspecten van kanker.

Bankgegevens

IBAN: BE03 4886 6666 6684 (Ook BE82 4300 3000 0168 is een geldig rekeningnummer)
BIC: KREDBEBB
Ondernemingsnummer: BE 0442.528.054

Voor de pers

Voor persvragen kunt u Karen Vandenplas contacteren

tel. 02 486 11 80    karen.vandenplas@komoptegenkanker.be

Voor fotomateriaal: klik hier

Contactformulier

Bereikbaar per openbaar vervoer

Kom op tegen Kanker ligt op 10 minuten lopen van het station Brussel-Noord. In het station Brussel-Noord neemt u de centrale gang onder de sporen, in de richting "Uitgang Aarschotstraat" (de achteruitgang van het Noordstation). Steek de Aarschotstraat over en loop de Allardstraat in. Kruis de Brabantstraat en blijf rechtdoor lopen, de (steil stijgende) Dupontstraat in. Op het einde van die straat komt u op de Koningsstraat (op de hoek ligt de hogeschool VLEKHO). Daar gaat u rechts de Koningsstraat in, richting Kruidtuin en Brussel-centrum. Kom op tegen Kanker ligt 200 meter verderop aan de linkerkant van de straat.

Bereikbaar per wagen

U komt Brussel binnen en rijdt tot aan de kleine stadsring. Op de kleine ring neemt u de uitrit Kruidtuin - Schaarbeekse Poort. U rijdt tot aan het kruispunt van de kleine ring met de Koningsstraat. Daar slaat u linksaf richting Mariakerk (niet richting centrum). het bezoekadres van Kom op tegen Kanker ligt aan uw linkerkant voorbij de tweede verkeerslichten. Er is betalende parkeergelegenheid in Hotel Bloom aan de overkant van de straat.

Help mee

Doe een gift!