Kom op tegen Kanker ontvangt slechts beperkte overheidssteun en is dus afhankelijk van de steun van de Vlamingen om zijn activiteiten te kunnen verderzetten.

En de Vlaming doet dat massaal: tienduizenden donateurs schenken op regelmatige basis een kleine of grote som, honderden actiecomités zetten lokaal geldinzamelingsinitiatieven op, meer dan 250.000 mensen kopen een azalea tijdens het jaarlijkse Plantjesweekend in september, duizenden fietsers zamelen geld in en trappen de 1000 km voor Kom op tegen Kanker tijdens het hemelvaartweekend én heel wat mensen nemen Kom op tegen Kanker op in hun testament.
 

Meer manieren om te helpen

Neem deel aan een actie

Doorzoek onze actiekalender en ontdek acties ten voordele van Kom op tegen Kanker in de buurt.

Dag tegen Kanker

Op de Dag tegen Kanker vraagt Kom op tegen Kanker alle Vlamingen om hun solidariteit en verbondenheid met de kankerpatiënten te tonen. Wie wil, kan hierbij helpen. Zo delen vrijwilligers in ziekenhuizen gele lintjes uit  als symbool van de solidariteit. Ook voor de activiteiten die de ziekenhuizen die dag organiseren, zijn vrijwilligers welkom.

Lees hier meer over de Dag tegen Kanker.

Wilt u zich op de Dag tegen Kanker graag inzetten voor Kom op tegen Kanker? Contacteer dan Cindy Dewilde, cindy.dewilde@komoptegenkanker.be

Bedrijven

In de strijd tegen kanker werkt Kom op tegen Kanker nauw samen met bedrijven. Bent u als bedrijf geïnteresseerd om in zee te gaan met Kom op tegen Kanker?
Benieuwd wat Kom op tegen Kanker u te bieden heeft als bedrijf?

Neem dan contact op met Kristien Neyens of Mireille Van Ransbeeck via telefoon (02 227 69 69) of e-mail (info@komoptegenkanker.be).

Help mee

Doe een gift!